Pomysł na sandacza w dzisiejszym przepisie pokazuje jak przyrządzić i usmażyć rybę. Dlaczego na trzy sposoby. Ponieważ fajnie mieć wybór. Ja lubię sandacz soute, natomiast moim bliscy wolą w panierce.

Podziel się ze znajomymi:

0 comments

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Agrest, porzeczka – łac. Ribes
Agrest, porzeczka – ł...
Agrest podobnie ...
Życzenia wielkanocne 2022
Życzenia wielkanocne 2022
Przesyłam Wam mo...
Kotlety rybne
Kotlety rybne
Kotlety rybne z ...
Życzenia noworoczne 2022
Życzenia noworoczne 2022
Życzenia noworoc...
Przepisy kulinarne z kanału YouTube
KrychuGotuje
Zupa gulaszowa
Owoce morza
Zupa z soczewicą
Spaghetti Bolonese