Tradycyjne kopytka idealnie uzupełnią smak wielu dań obiadowych. Kluski ziemniaczane są proste to przygotowania, pasują do wielu dań mięsnych.
Tradycyjna Polska Kuchnia
Tradycyjna polska kuchnia przedstawia: kapusta czerwona zasmażana. Przepis delikatnie zmodyfikowany, ale jakże pyszny. Tradycyjna jasnozłota zasmażka do kapusty czerwonej pasuje idealnie.
Sałatka owocowa na śniadanie to jakże zdrowy sposób na pyszne śniadanie. W tym przepisie znajdziesz wszystko co dobre śniadanie powinno mieć.
Przekąska na drugie śniadania lub podwieczorek, czyli szybka sałatka owocowo-warzywna bez dodawania cukru. 125kcal na porcję. Wysoka zawartość składników odżywczych. Przygotowanie banalnie proste.
Bardzo delikatny rosół na skrzydełkach jest zawsze idealny na niedziele. Często też rosół wykorzystuje jako podstawę do zup i sosów. Jest to podstawa w mojej kuchni.
Jak to? Kurczak na smalcu? Na pierwszy “rzut oka” brzmi irracjonalnie. Wierz mi, że udka z tego przepisu są genialne, a filety idealnie pasują do gotowanego ryżu.
Często zostaje po obiedzie kilka filetów z kurczaka. Zastanawiasz się jak wykorzystać filet z kurczaka? Ten pomysł jest fantastyczny zarówno na kolację, śniadanie i obiad.
Na śniadanie jajecznica z prawdziwkiem i kurkami, tak poproszę. Pomysł na śniadanie z darami lasu.
To co tygryski lubią najbardziej – gulasz po węgiersku. Danie na obiad idealne do ziemniaków czy kaszy.
Sos grzybowy i zrazy wołowe, ziemniaczki i kiszone ogórki, czy można wyobrazić sobie lepszy obiad?