Prawdziwy przysmak, czyli pieczeń wołowa z grzybami. Tradycyjnie przygotowana pieczeń wołowa w aromatycznym sosie, po prostu pycha.
Tradycyjna Polska Kuchnia
Uwielbiam proste, szybkie dania: kapuśniak z kiszonej kapusty jest właśnie taki. Bardzo smaczny i prosty do przygotowania.
Trochę nietypowy jak na mnie przepis na kaszę jaglaną zapiekaną ze śliwkami, ale nie tylko człowiek mięsem żyje. Od czasu do czasu lubię przygotować obiad na słodko.
Przepis na zrazy mielone z nadzieniem grzybowym to wspaniały pomysł na ciekawe i bardzo, ale to bardzo smaczne danie.
Potrawka z kurczaka według tradycyjnego polskiego przepisu. Bardzo smaczny pomysł na wykorzystanie całego kurczaka. Zapraszam.
Przepis na żeberka wieprzowe w kapuście bardzo mile mnie zaskoczył. Bo przecież żeberka można przygotować na wiele różnych sposobów.
Klasyczna potrawka z królika z warzywami. Bardzo prosta w przygotowaniu. Delikatny smak królika w połączeniu z warzywami to idealne danie obiadowe. Do tego ziemniaczki. Po prostu pycha.
Uwielbiam wołowinę w każdej postaci, a ozór wołowy w sosie szarym jest odpowiedzią na moje potrzeby. Pyszny, delikatny smak mięsa w połączeniu z słodko-kwaśnym sosem szarym. Pycha.
Prawdziwy rarytas: klopsy cielęce w sosie koperkowym. Idealne połączenie delikatnego mięska i sosu koperkowego. Zapraszam.
Tradycyjny przepis na zupę grzybową z suszonych grzybów to propozycja na dzisiejsze danie. Zupa jest delikatna w smaku i bardzo aromatyczna. Zapraszam.