Podziel się ze znajomymi:
  
     

Golonka w kapuście to jedno z moich ulubionych dań. Po pierwsze przygotowaną golonkę można zapiec w piekarniku, po drugie można ją rozdrobnić z kapustą, a po trzecie można kapustę podać jako dodatek do obiadu.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Tradycyjny bigos polski

Bigos polski – to tradycyjne danie kojarzące się z Świętami Bożego Narodzenia. Niepowtarzalny smak i stosunkowo prosty sposób przyrządzenia sprawiły, że Bigos na trwale wpisał się w jadłospis narodu polskiego. Dzięki temu, że można go odgrzewać kilkukrotnie, jak powiadają im więcej razy tym smaczniejszy, można go przechować do nocy sylwestrowej. W czasie zawieruchy świątecznej prawie w każdym domu czuć aromatyczny zapach przyrządzanego bigosu.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...