Tradycyjny bigos polski

Bigos polski – to tradycyjne danie kojarzące się z Świętami Bożego Narodzenia. Niepowtarzalny smak i stosunkowo prosty sposób przyrządzenia sprawiły, że Bigos na trwale wpisał się w jadłospis narodu polskiego. Dzięki temu, że można go odgrzewać kilkukrotnie, jak powiadają im więcej razy tym smaczniejszy, można go przechować do nocy sylwestrowej. W czasie zawieruchy świątecznej prawie w każdym domu czuć aromatyczny zapach przyrządzanego bigosu.

Zobacz przepis...
Golonka z indyka pieczona
Golonka z indyka pieczona
Golonka z indyka...
Smażony ryż z pieczarkami
Smażony ryż z pieczarkami
Smażony ryż z pi...
Wątróbka z warzywami
Wątróbka z warzywami
Wątróbka z warzy...
Zupa pomidorowa
Zupa pomidorowa
Zupa pomidorowa ...
Przepisy kulinarne z kanału YouTube
KrychuGotuje
Zupa gulaszowa
Owoce morza
Zupa z soczewicą
Spaghetti Bolonese