Podziel się ze znajomymi:
  
     

Pyszna, aromatyczna zupa z soczewicą, warzywami. Prosty sposób na treściwe danie obiadowe na jesienny i zimowy czas. Do zupy podsmażam pora co dodaje soczewicy ciekawego smaku, przyprawy łączą w całość. Zobacz film:.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Makaron z kurczakiem w sosie śmietanowym z paprykami, pieczarkami. Jeden z moich ulubionych przepisów. Szybki do przygotowania to po pierwsze, a po drugie to jest bardzo smaczny i znakomicie wygląda na talerzu.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Golonka w kapuście to jedno z moich ulubionych dań. Po pierwsze przygotowaną golonkę można zapiec w piekarniku, po drugie można ją rozdrobnić z kapustą, a po trzecie można kapustę podać jako dodatek do obiadu.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Podudzie kurczaka w sosie śmietanowo-koperkowym, tradycyjne danie polskiej kuchni. Delikatny smak i prosty sposób przygotowania pysznego dania obiadowego.

Podudzie kurczaka w sosie koperkowym
Podudzie kurczaka w sosie koperkowym

Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Gulasz wołowy to tradycyjny przepis zaczerpnięty z książki „Polska Kuchnia”. Jest bardzo prosty i szybki do przygotowania na obiad.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Łosoś z kluskami śląskim w sosie śmietanowo-porowym mój pomysł na obiad. Do tego świeża sałata z rzodkiewką i pozostaje życzyć smacznego :).


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Owoce morza w 10 minut. Idealnie dobrana kompozycja smaków sprawi, że owoce morza zasmakują Ci. Pomysł na obiad, który przygotujesz w 10 minut.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Wołowina po chińsku z orientalną kaszą gryczaną. Przepis na pyszne danie obiadowe. Ciekawa potrawa z wykorzystaniem polskiej wołowiny i fasoli zielonej. Pomysł na tą potrawę zrodził się w trakcie przygotowania przepisu na koftę.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Policzki wieprzowe, niestety coraz rzadziej goszczą na naszych stołach. To proste w przygotowaniu danie obiadowe jest niepowtarzalne w smaku. Delikatne, rozpływają się w ustach.


Podziel się ze znajomymi:
  
     
Zobacz przepis...
Podziel się ze znajomymi:
  
     

Pomysł na sandacza w dzisiejszym przepisie pokazuje jak przyrządzić i usmażyć rybę. Dlaczego na trzy sposoby. Ponieważ fajnie mieć wybór. Ja lubię sandacz soute, natomiast moim bliscy wolą w panierce.


Podziel się ze znajomymi: