Przepis na zrazy mielone z nadzieniem grzybowym to wspaniały pomysł na ciekawe i bardzo, ale to bardzo smaczne danie.
Sprawdzone przepisy
Potrawka z kurczaka według tradycyjnego polskiego przepisu. Bardzo smaczny pomysł na wykorzystanie całego kurczaka. Zapraszam.
Przepis na żeberka wieprzowe w kapuście bardzo mile mnie zaskoczył. Bo przecież żeberka można przygotować na wiele różnych sposobów.
Klasyczna potrawka z królika z warzywami. Bardzo prosta w przygotowaniu. Delikatny smak królika w połączeniu z warzywami to idealne danie obiadowe. Do tego ziemniaczki. Po prostu pycha.
Uwielbiam wołowinę w każdej postaci, a ozór wołowy w sosie szarym jest odpowiedzią na moje potrzeby. Pyszny, delikatny smak mięsa w połączeniu z słodko-kwaśnym sosem szarym. Pycha.
Prawdziwy rarytas: klopsy cielęce w sosie koperkowym. Idealne połączenie delikatnego mięska i sosu koperkowego. Zapraszam.
Kolejny na blogu przepis na wykorzystanie fasoli. Tym razem będzie to fasola z kiełbasą i pomidorami. Bardzo prosty, ale równie smaczny przepis. Zapraszam.
Przepis na dziś: kebab z piekarnika. Szybki i prosty przepis na przygotowanie fajnego jedzenia. Do obiadu, ale również idealnie sprawdzi się na różnego rodzaju przyjęciach.
Klasyka polskiej kuchni w nowym wydaniu: karkówka w sosie własnym. Jeden z pierwszych filmów jak opublikowałem na kanale KrychuGotuje to właśnie karkówka w sosie własnym.
Wątróbka smażona w sosie z pieczonym czosnkiem to kolejny przepis z serii filmów: “Jak przyrządzić podroby drobiowe?”. Jest to #4 odcinek. Zapraszam.